Contacteer ons via +32 (0)15 21 21 21

Nuttige links

Is uw dak geschikt voor zonne-energie?

http:

Dé online community voor alles omtrent woningbouw, aankoop, verbouwing, inrichting, decoratie en interieur.

http:

Beleef uw droom in Phuket Thailand, 'the land of smiles'. *toplocatie op wandelafstand van zee, 20' van Internationale luchthaven Phuket en nabijheid van golfterrein. *comfortabele afwerking naar Europese normen *buitenterras *slechts 10' van de zee *gratis membership "twinpalms resort Phuket": http://www.twinpalms-phuket.com/ + twee exclusieve 'beachclubs' *gegarandeerd 7 % netto rendement vast gedurende 3 jaar vanaf oplevering (rental service door JLL) *mogelijkheid tot overname van uw lopende time Sharing (case by case) Prijzen vanaf 112.000,00 euro voor 1 slaapkamer appartement vanaf 200.000,00 euro voor een 2 slaapkamer appartement Oplevering voorzien mid 2017 Wees er snel bij: reeds 70 % verkocht/gereserveerd van fase 1..! *Fly & buy formule. Interesse? Bel +32 495 771 670 email: francois@vastgoedverschueren.be

http:

Prachtige B&B in Thailand, warm aanbevolen door Vastgoed Verschueren.

http:

Op deze Website worden tools aangeboden waarbij u onder meer op zoek kunt gaan naar vastgoed naargelang uw preferenties qua ligging, nabijheid bij familie en vrienden, transport, ontspanning en entertainment, opvang en school, restauratie, winkelen etc..

http:

Al wat je wil weten over wonen.

http:

SANITAIR - ELEKTRICITEIT - VERWARMING - VENTILATIE Infoplan is een dynamisch, vernieuwend, full-service bedrijf dat staat voor perfectie en kwaliteit. Je kan de zaak Infoplan in het kort definiëren als 'Total Technical Home Systems'. Wij zorgen ervoor dat je huis, appartement of bedrijf helemaal geïnstalleerd is met de nieuwste systemen op vlak van elektriciteit, gecombineerde ventilatie systemen (HVAC), sanitair en verwarming, die bovendien kwaliteitsvol zijn. Infoplan heeft een uitgebreide kring van tevreden, kwaliteitsbewuste klanten, die zowel uit particulieren als KMO's bestaan! Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte ! Crauwels Jeroen 0474 433 436 info.infoplan@gmail.com

http:

Vernieuw uw leidingen van binnenuit!

http:

Ben je nieuwsgierig naar de (water)stand van zaken, dan is deze site dé bron van informatie.

http:

Talloze creatieve ideeën voor keuken inrichting.

http:

Welkom op energieID, de website om uw energieverbruik snel en efficiënt te beheren. Een project met de steun van het Fonds Duurzaam Materialen- en Energiebeheer, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. één platform voor al uw energiemeters, los van distributienet of leverancier bereken en voorspel uw verbruik op basis van verwachtingsmodellen vergelijk uw energieverbruik met dat van anderen gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.

http:

Een positief klimaat voor starters met ideeën Mest is een vruchtbare voedingsbodem voor jonge starters in Mechelen. We helpen drempels verlagen en maken plannen haalbaar. Loop jij met een idee rond voor een eigen zaak of bedrijf in Mechelen? Ben je op zoek naar de juiste plek of de ideale aanpak om op te starten? Dan ben jij voor Mest een ‘scheut’, een starter op zoek naar onderdak en ondersteuning, klaar om te groeien.

http:

I.R.S-Btech cares for nature I.R.S-Btech producten vormen de ecologische bouwstenen van morgen I.R.S-Btech verdeelt en promoot ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiënt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar.

http:

Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden.

http:

Alles over bouwen en renoveren.

http:

Wegwijs geraken in de ontelbare formules voor hypotheekleningen? Renteopdevoet.be® is de eerste website in België waar u uw bankshopparcours voor een hypothecaire lening kan delen en vergelijken met anderen. Zo kan u zien of u al een mooi voorstel op zak heeft. Renteopdevoet.be® zelf verleent geen hypothecaire kredieten maar is een volledig gratis vergelijkingstool. Veel plezier! Tip: raadpleeg zeker ook uw 'huisbankier' en/of een kredietmakelaar.

http:

Informatie betreffende de wettelijke verplichtingen omtrent rookmelders

http:

Architecten gespecialiseerd in renovatie, vernieuwbouw en advies.

http:

Ontwerp zelf je interieur.

http:

Bouwsite.be is bedoeld als leidraad voor jou als kandidaat (ver)bouwer. Je vindt hier dan ook alle informatie die je nodig hebt als je denkt aan het kopen, bouwen of verbouwen van een woning!

http:

Het Vlaams Energieagentschap (VEA) geeft uitvoering aan een duurzaam energiebeleid. Haar belangrijkste taken zijn het stimuleren van rationeel energiegebruik en milieuvriendelijke energieproductie. Wij richten ons daarbij op beleidsvoorbereiding en -implementatie, draagvlakverbreding, handhaving van de regelgeving en beleidsevaluatie.

http:

Deze toepassing wil zowel huurder als verhuurder een houvast bieden bij het beoordelen of bepalen van de huurprijs voor elke woning (maar geen kamer of tweede verblijf) die gelegen is in het Vlaamse Gewest

http:

Waar u ook woont, vochtproblemen kunnen uw huis teisteren. Renovocht medewerkers zijn actief in heel Vlaanderen om iedereen zo snel en effectief mogelijk te verlossen van vochtige muren, schimmelvorming en andere problemen.

http:

Statistisch overzicht van (gemiddelde) vastgoedprijzen in Vlaanderen

http:

Agentschap voor geografische informatie in Vlaanderen.

http:

Alles over bouwen en energie.

http:

Deze website is een initiatief van het Team Duurzame Ontwikkeling, van het Departement Diensten van het Algemeen Regeringsbeleid van de Vlaamse Overheid. Het is een website voor en door stakeholders die werk maken van een duurzame ontwikkeling. Deze website fungeert als een portaal voor iedereen met interesse in Duurzame Ontwikkeling. De website bevat informatie over beleid en wetgeving, projecten, documenten, praktijkvoorbeelden, actoren en stakeholders. Individuen en organisaties die zelf informatie willen aanleveren en meehelpen aan het uitbouwen van deze website kunnen dat door te registreren of door contact op te nemen met het Team Duurzame Ontwikkeling.

http:

Het kadaster online Sinds januari 2013 is het mogelijk om gratis het kadasterplan online te raadplegen. U kan dit opzoeken via straatnaam en huisnummer. Als je dit wenst kan je het ook afprinten.

http:

Asbest in en om het huis. Veilig omgaan met asbesthoudend materiaal Asbest is schadelijk voor de gezondheid. De brochure geeft een antwoord op de belangrijkste vragen over asbest, biedt een leidraad om asbesthoudende materialen te herkennen, geeft nuttige tips om op een oordeelkundige en veilige manier met asbest om te gaan, geeft aan waar je met asbestafval terechtkunt en verwijst naar gespecialiseerde instellingen, bedrijven of personen bij verdere vragen of twijfels.

http:

Innovatief.be steekt zijn voelsprieten uit en tast de markt steeds af op zoek naar nieuwigheden op gebied van wonen. Innovatie is telkens weer de kapstok van ons verhaal. Of het nu gaat om innovatieve producten, toepassingen, technologieën of systemen … Wij spitten het tot de bodem uit en gaan tot op het bot om jou de relevante informatie te bundelen waarnaar je op zoekt bent. Waardevolle berichten waar je echt iets aan hebt. En net daar maken wij het verschil. Particulier of professioneel? Maakt niet uit. We keep you posted.

http:

Kijk hier of jij ook aan de voorwaarden voldoet tot het bekomen van een sociale lening.

http:

Dit bedrijf maakt uw woning 'verkoop klaar' en helpt bij alle kluswerken.

http:

Vergelijk je stookolieverbruik en bespaar! Soms vergelijken mensen hun energiefactuur. Maar wat heb je eigenlijk aan die info? Wonen ze in een vergelijkbaar huis? Is hun gezin even groot? Gebruiken ze dezelfde ketel?

http:

20 nuttige tips die je moet weten om te werken met een architect.

http:

Isoleren met een natuurlijk en ecologisch isolatiemateriaal.

http:

Uw gratis woonmagazine boordevol interieurtips, doe-het-zelffiches & info voor uw woning.

http:

Vloerisolatie toepassingen.

http:

Tips over wonen. "Huizen zijn gebouwd om in te wonen, niet om naar te kijken." F. Bacon Tips en adviezen over allerhande onderwerpen in en om het huis, zoals decoratie, reinigingstechnieken, zonne-energie enz.

http:

Xl Construct doet volledige verbouwingen van A tot Z. Bezettingswerken, chapewerken, electriciteitswerken, gyprocwerken, sanitair & verwarming, schilderwerken, vloeren.

http:

Volg de 4 renovatie2020-stappen voor een energiezuinige woning. "De doelstelling van het Energierenovatieprogramma 2020 is duidelijk: in het jaar 2020 mogen er in het Vlaamse Gewest geen energieverslindende huizen meer zijn" Freya Van den Bossche

http:

De site biedt antwoord op praktische vragen en bovendien kunt u er ook de renovatiestappen opvolgen van een testwerf in Spiere, op de grens van West-Vlaanderen en Henegouwen. Deze nieuwe website is een gezamenlijk initiatief van bouwmaterialenspecialist Wienerberger en isolatieproducent Recticel Insulation.

http:

Denk je aan een belangrijk project zoals bouwen of verbouwen? De Bouwdienst geeft algemene stedenbouwkundige informatie en inlichtingen en helpt je met vragen.

http:

Woonlening tarieven vergelijken Aan het shoppen voor een woonlening? Bekijk hier wat de andere shoppers hebben verkregen bij hun bank.

http:

Benieuwd naar de energiezuinigheid van uw eigendom? Bereken/simuleer zelf de energiewaarde van uw eigendom. Opgelet: bij verkoop of verhuur hebt u een officieel EPC nodig dat enkel kan worden opgemaakt door een erkend energiedeskundige.

http:

Website van de Stad Mechelen.

http:

Ruimte Vlaanderen ontwikkelt het ruimtelijk beleid op Vlaams niveau. Op deze site vind U een antwoord op al uw vragen omtrent ruimtelijke ordening-vergunningen en zoveel meer.

http:

Schitterende app met duizenden ideeŽn over binnen en buiteninrichting.

http:

Uw online overheidsdienst. Deze website is een initiatief van het Team Duurzame Ontwikkeling, van het Departement Diensten van het Algemeen Regeringsbeleid van de Vlaamse Overheid. Het is een website voor en door stakeholders die werk maken van een duurzame ontwikkeling. Deze website fungeert als een portaal voor iedereen met interesse in Duurzame Ontwikkeling. De website bevat informatie over beleid en wetgeving, projecten, documenten, praktijkvoorbeelden, actoren en stakeholders. Individuen en organisaties die zelf informatie willen aanleveren en meehelpen aan het uitbouwen van deze website kunnen dat door te registreren of door contact op te nemen met het Team Duurzame Ontwikkeling.

http:

Alternatief voor google streetvieuw en veel sneller.

http:

Trouwen, samenwonen, scheiden, (ver)kopen, (ver)huren, starten met een onderneming, conflicten oplossen? De notaris geeft u tekst en uitleg.

http:

Lijst van steden en gemeenten die over een plan-vergunningregister beschikken

http:

Vind hier alle nuttige info over daken.

http:

b-architecten

http:

Nuttige ideeŽn/info over bouwen/verbouwen

http:

Op welke premies heb je recht in jouw gemeente?

http:

Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. Hier kun je nagaan of jouw makelaar erkend is en/of kun je terecht met klachten.

http: