Contacteer ons via +32 (0)15 21 21 21

Aantal gevonden referenties: 40

Woning verkocht in Mechelen

VERKOCHT BINNEN DE MAAND! Zoekt u een gezellige instapklare woning? Een woning in de buurt van vele winkels, scholen én toch nog rustig gelegen? Dan is dit vast iets voor u! Op 2min van de autosnelwegen en 5min van station Mechelen. Bovendien is klein beschrijf mogelijk. Bel nu voor een afspraak en ontdek zelf de woning.

Appartement verhuurd in Mechelen

Goed onderhouden 1-slaapkamer appartement met een prachtig zicht over de bruisende stad. Dit appartement beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, één slaapkamer, badkamer en bergruimte. Het appartement is gelegen op de achtste verdieping, het gebouw beschikt over een lift. Bijkomende maandelijkse kosten 120,00 EUR: Voorschot verbruik verwarming. Beschikbaar vanaf 1 februari 2018. EPC = 461kWh/m².

Appartement verkocht in Mechelen

Gezellig 2 slaapkamer appartement in hartje centrum Mechelen. Ideaal voor starters maar ook als opbrengst vlot verhuurbaar.

Bouwgrond verkocht in Mechelen

Bouwgrond voor gesloten bebouwing op 140 m². gelegen in een rustige straat op grondgebied Muizen. Breedte 5.65 mt Bouwdiepte 15 mt

Woning verkocht in Heffen

Zoekt u een woning in een rustige buurt, maar toch nog in de buurt van vele winkels/diensten? Dan is deze half open bebouwing vast iets voor u. Bel nu en ontdek zelf de troeven van deze woning! Klein beschrijf mogelijk.

Woning verkocht in Mechelen

Gezellige gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en stadstuin. Nabijheid station Nekkerspoel op wandelafstand van stadscentrum.

Woning verkocht in Mechelen

Goed gelegen op 5' van E19 Mechelen-Zuid en fiets afstand van centraal station en centrum is deze woning ideaal als instapwoning. Voorzien van een modern ingerichte keuken en sanitair en een zonnige tuin. Op de zolderverdieping mogelijkheid tot uitbreiding naar 3 slaapkamers. De kelder beslaat de ganse oppervlakte van de woning wat extra bergruimte geeft. Mogelijkheid tot verlaagde verkoopkosten (registratierecht).

Woning verkocht in Mechelen

Deze woning is gelegen in een rustige straat in Muizen en werd onlangs volledig gerenoveerd en is dus instap klaar. Wees er snel bij! Mogelijkheid tot aankoop aanpalend perceel bouwgrond zie ref 17/0255.

Appartement verhuurd in Mechelen

Volledig gerenoveerd appartement met twee slaapkamers te huur in centrum Mechelen. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping nabij het winkelcentrum en geniet van veel lichtinval. Het appartement bestaat uit de leefruimte met open keuken, twee slaapkamers van 11m² en 20m², hobbyruimte/ bijkamer, badkamer en apart toilet. Beschikbaar vanaf 1/11/2017. EPC: 176 kWh/m².

Appartement verhuurd in Mechelen

Éénslaapkamer-appartement op mooie locatie. Dit appartement gelegen aan de Dijle is voorzien van één slaapkamer, een leefruimte met open keuken (voorzien van vaatwasser), badkamer en berging. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt tevens over een autostaanplaats. Geen gemeenschappelijke kosten, de kosten voor de nutsvoorzieningen zijn individueel. EPC=292kWh/m². Beschikbaar vanaf 01/01/2018.